Concurs: Show me inclusion

0
1Ai talent artistic? Daca ai intre 12 si 26 de ani, poti sa participi la acest concurs pentru a apara cu creativitate includerea persoanelor cu dizabilitati.Participantii pot realiza videoclipuri, fisiere audio, desene si crochiuri pe urmatoarele teme:
– includerea persoanelor cu dizabilitati in viata de zi cu zi,
– importanta includerii,
– potentialul persoanelor cu dizabilitati,
– drepturile persoanelor cu dizabilitati si contributia lor la combaterea saraciei.

Cea mai buna productie va fi prezentata public cu ocazia Zilei internationale pentru eradicarea saraciei, pe 17 octombrie 2012.

Aceasta va fi, de asemenea, realizata profesional si folosita ca instrument de

sensibilizare in intreaga lume.

 

Data limita pentru trimiterea materialelor este: 31 octombrie 2012, ora 23:59 CET

Mai multe informatii: http://www.endexclusion.eu/contest

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează