Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCURS pentru tineri bloggeri: Teen Blog Competition

0

 

Teen_Blog_UK-Flag

Ai un blog? Te invităm să intri în concurs!

Scrie o postare cu tema “Limba engleză deschide oportunităţi”, sloganul Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie şi poţi câştiga numeroase premii!

Despre concurs:

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie organizează mai multe concursuri şi evenimente pentru a stimula interesul copiilor şi tinerilor pentru învăţarea limbii engleze. Concursul Teen Blog Competition îşi doreşte să motiveze tinerii să aprofundeze engleza, arătându-le, prin vocea altor tineri de vârsta lor, cât de important este să stăpâneşti o limbă de circulaţie internaţională şi ce oportunităţi deschide cunoaşterea ei.

Tema articolelor:

Tema este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru căvrem să le împărtăşeşti prietenilor tăi ce oportunităţi crezi că deschidă limba engleză în viaţa unui tânăr, vorbind despre experienţele tale sau despre cum crezi că te va ajuta limba engleză în viitor.

Premii:

Poţi câştiga cursuri intensive de vară intensive de limba engleză la Shakespeare School, la alegere, în funcţie de nivelul tău de engleză: Pregătire pentru examenele internaţionale (Cambridge, IELTS, TOEFL) sau Club de conversaţie cu profesor nativ – English over a Cup of ICE Tea. Mai poţi câştiga şi române în limba engleză care te vor captiva cu siguranţă.

Jurizare:

Jurizarea articolelor se va face în funcţie de creativitatea bloggerilor, de interactivitatea şi popularitatea articolelor şi de modul în care respectă termenii şi condiţiile de participare. Mai multe detalii despre concurs, regulamentul şi sugestii pentru articole, puteţi citi pe site-ul Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie, AICI.

Cum te înscrii?

Postează articolul pe blogul tău până pe 23 iunie şi trimite un mail la office@asociatiapentrueducatie.ro cu datele tale de contact şi link către articol. Pe 26 iunie vom anunţa câştigătorii.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.