CONCURS pentru tineri bloggeri: Teen Blog Competition

0

 

Teen_Blog_UK-Flag

Ai un blog? Te invităm să intri în concurs!

Scrie o postare cu tema “Limba engleză deschide oportunităţi”, sloganul Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie şi poţi câştiga numeroase premii!

Despre concurs:

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie organizează mai multe concursuri şi evenimente pentru a stimula interesul copiilor şi tinerilor pentru învăţarea limbii engleze. Concursul Teen Blog Competition îşi doreşte să motiveze tinerii să aprofundeze engleza, arătându-le, prin vocea altor tineri de vârsta lor, cât de important este să stăpâneşti o limbă de circulaţie internaţională şi ce oportunităţi deschide cunoaşterea ei.

Tema articolelor:

Tema este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru căvrem să le împărtăşeşti prietenilor tăi ce oportunităţi crezi că deschidă limba engleză în viaţa unui tânăr, vorbind despre experienţele tale sau despre cum crezi că te va ajuta limba engleză în viitor.

Premii:

Poţi câştiga cursuri intensive de vară intensive de limba engleză la Shakespeare School, la alegere, în funcţie de nivelul tău de engleză: Pregătire pentru examenele internaţionale (Cambridge, IELTS, TOEFL) sau Club de conversaţie cu profesor nativ – English over a Cup of ICE Tea. Mai poţi câştiga şi române în limba engleză care te vor captiva cu siguranţă.

Jurizare:

Jurizarea articolelor se va face în funcţie de creativitatea bloggerilor, de interactivitatea şi popularitatea articolelor şi de modul în care respectă termenii şi condiţiile de participare. Mai multe detalii despre concurs, regulamentul şi sugestii pentru articole, puteţi citi pe site-ul Asociaţiei Shakespeare School pentru Educaţie, AICI.

Cum te înscrii?

Postează articolul pe blogul tău până pe 23 iunie şi trimite un mail la office@asociatiapentrueducatie.ro cu datele tale de contact şi link către articol. Pe 26 iunie vom anunţa câştigătorii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează