Concurs „Let’s Do It, Romania”! DL azi 18 martie 2010!

0

Esti un student entuziast, proactiv, pasionat de comunicare si convins ca aceasta e primul pas pentru a schimba lumea?

Evensys si echipa “Let’s Do It, Romania!” te provoaca la un concurs prin care iti dau sansa sa te numeri printre cei 5 studenti care vor contribui la crearea planului de comunicare destinat celei mai mari campanii eco de la noi: “Let’s Do It, Romania!”.

Daca ai idei bune, exprima-le acum!

Trimite pana pe 18 martie ora 20.00 la adresa oana.bratila@letsdoitromania. ro un text de max. 2000 de caractere in care sa explici cum ai promova – online si offline, intr-un mod cat mai creativ, mai usor aplicabil si cu cat mai putine resurse – proiectul “Let’s Do It, Romania!” astfel incat sa ii faci pe cat mai multi romani sa constientizeze amploarea poluarii cu gunoaie.

Nu uita sa ne lasi datele tale de contact (nume, e-mail, telefon)

In urma concursului, te poti numara printre cei 5 tineri care vor primi o invitatie gratuita la prima zi a evenimentului, 23 martie.

Vei avea ocazia sa iei parte, alaturi de profesionisti in comunicare, la sesiunea de live brainstorming pentru campania “Let`s Do It, Romania!”. Mai mult, ideile tale au sansa sa fie implementate, iar tu poti fi implicat intr-un proiect ce-si propune sa schimbe in bine Romania.

Jurizarea ideilor trimise va fi asigurata de Cristian Manafu din partea Evensys si de Dan Dumitrescu, Anca Banita, Oana Bratila de la “Let’s Do It, Romania”.

Toate ideile vor fi postate pe blogul “Let’s Do It, Romania!”.

In cazul in care vei fi selectat, vei fi anuntat telefonic pe 19 martie, iar numele castigatorilor vor fi postate pe www.prforum. ro si www.letsdoitromania.ro.

Initiat in Estonia in 2008, realizat ulterior cu succes de Letonia si Lituania in 2009, iar in prezent preluat de Portugalia, Slovenia si Romania, proiectul este cea mai mare actiune de voluntariat care isi propune sa curete Romania de deseurile aruncate necorespunzator in natura, intr-o singura zi. Afla mai multe pe www.letsdoitromania .ro

Ce mai astepti? Let’s Do It!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează