Concurs de FOTOJURNALISM “Obiectiv: EUROPA” pentru studenții de la Facultățile de Jurnalism

0

Biroul de Informare al Parlamentului European în România anunță lansarea concursului de fotojurnalism “Obiectiv: Europa”. Cei care doresc să participe trebuie să trimită o serie de 5 fotografii alb-negru sau color care se vor încadra într-una din temele date:
 2013 – Anul european al cetățenilor;
 Unitate prin diversitate în Europa de azi;
 Patrimoniul cultural european.

Data limită de transmitere a lucrărilor este 3 martie 2013.

Concursul se adresează exclusiv studenților de la Facultățile de Jurnalism, iar scopul acestuia este de a stimula interesul tinerilor jurnaliști pentru problematica europeană. Materialul înscris în concurs ar trebui să reprezinte o reflectare în imagini a valorilor europene și a semnificației cetățeniei europene.

Din fotografiile înscrise în concurs, cele mai reușite 25 de serii vor fi publicate într-un catalog, iar fotografiile cele mai reprezentative din fiecare serie, alături de alte 35 de fotografii înscrise în concurs, vor fi prezentate în cadrul unei expoziții care va avea loc la începutul lunii aprilie în Spațiul Public European, str. Vasile Lascăr nr.31, București.
Autorii celor mai bune 5 serii fotografice vor merge la Bruxelles pentru două zile, unde se vor familiariza cu instituțiile europene și se vor întâlni cu Membri ai Parlamentului European.

Juriul acestui concurs este format din fotografi profesioniști, fotojurnaliști, profesori universitari: Alex Gălmeanu – Fotograf; Conf.Univ.Dr Mirela Lazăr – Prodecan, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București; Dinu Lazăr – Fotograf, AFIAP; Alex Șerban – Fotojurnalist și Filmmaker.

Pentru mai multe informații privind participarea la concursul de fotojurnalism “Obiectiv: Europa”, vă invităm să intrați pe site-ul Biroului de Informare al Parlamentului European în România www.europarl.ro.

Afis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează