Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs de fotografie despre locuri de muncă pentru Europa

0

Locuri de muncă pentru Europa – Europa pentru locuri de muncă: Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor.

Sursa: aici
jobs4eu-851

Vrei să câștigi material fotografic în valoare de până la 2000 EUR și o excursie de trei zile pentru două persoane la Bruxelles? Atunci e timpul să-ţi iei aparatul foto şi să fotografiezi.

În perioada premergătoare alegerilor europene, când se așteaptă ca cetăţenii Europei să decidă, prin votul lor, cine poate oferi cele mai bune răspunsuri la nivel european la întrebările cruciale privind locurile de muncă și ocuparea forţei de muncă, Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor (CoR) lansează a șaptea ediție a concursului său anual de fotografie, oferind noilor talente șansa de a se exprima cu privire la aceste chestiuni europene esențiale.Această inițiativă este o acțiune de continuare a campaniei de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor, desfășurată în 2013 de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor (bit.ly/youth-employment).

„Locuri de muncă pentru Europa – Europa pentru locuri de muncă” îi invită pe fotografii amatori să surprindă într-o fotografie diversitatea realităţilor și a aspiraţiilor legate de locurile de muncă în Europa. Pentru a găsi idei de subiecte pe care să pună accentul, participanții pot consulta „colțul de inspirație” (inspirational cloud) de pe site-ul internet al inițiativei (bit.ly/jobs4eu).

Concursul se încheie la 30 iunie 2014 şi este deschis rezidenţilor europeni cu vârsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR – reprezentanți ai autorităților locale și regionale din UE – și din profesionişti în domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie un al patrulea câștigător prin vot online pe pagina noastră Facebook (www.facebook.com/pesgroupcor).

Câștigătorii vor fi anunțați în octombrie 2014 în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la Bruxelles.

Pentru informații suplimentare privind concursul și materialele promoționale, vizitați site-ul internet al concursului (www.pes.cor.europa.eu).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.