Concurs de fotografie despre locuri de muncă pentru Europa

0

Locuri de muncă pentru Europa – Europa pentru locuri de muncă: Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor.

Sursa: aici
jobs4eu-851

Vrei să câștigi material fotografic în valoare de până la 2000 EUR și o excursie de trei zile pentru două persoane la Bruxelles? Atunci e timpul să-ţi iei aparatul foto şi să fotografiezi.

În perioada premergătoare alegerilor europene, când se așteaptă ca cetăţenii Europei să decidă, prin votul lor, cine poate oferi cele mai bune răspunsuri la nivel european la întrebările cruciale privind locurile de muncă și ocuparea forţei de muncă, Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor (CoR) lansează a șaptea ediție a concursului său anual de fotografie, oferind noilor talente șansa de a se exprima cu privire la aceste chestiuni europene esențiale.Această inițiativă este o acțiune de continuare a campaniei de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor, desfășurată în 2013 de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor (bit.ly/youth-employment).

„Locuri de muncă pentru Europa – Europa pentru locuri de muncă” îi invită pe fotografii amatori să surprindă într-o fotografie diversitatea realităţilor și a aspiraţiilor legate de locurile de muncă în Europa. Pentru a găsi idei de subiecte pe care să pună accentul, participanții pot consulta „colțul de inspirație” (inspirational cloud) de pe site-ul internet al inițiativei (bit.ly/jobs4eu).

Concursul se încheie la 30 iunie 2014 şi este deschis rezidenţilor europeni cu vârsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR – reprezentanți ai autorităților locale și regionale din UE – și din profesionişti în domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie un al patrulea câștigător prin vot online pe pagina noastră Facebook (www.facebook.com/pesgroupcor).

Câștigătorii vor fi anunțați în octombrie 2014 în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la Bruxelles.

Pentru informații suplimentare privind concursul și materialele promoționale, vizitați site-ul internet al concursului (www.pes.cor.europa.eu).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează