Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCURS: Alătură-te echipei de suport care îl va însoți pe Andrei Roșu la finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013!

0

 Andrei Rosu 2

7card organizează concursul “7 ULTRA-zile în Florida!”, cu sprijinul  Escapage Travel

Alătură-te echipei de suport care îl va însoți pe Andrei Roșu la finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013!

7card dă startul lui 2013 și anunță desfășurarea unui concurs cu un premiu extraordinar de atractiv, in jurul unui eveniment cu adevărat unic în peisajul sportiv românesc. “7 ULTRA-zile în Florida!” va avea loc în perioada 15 ianuarie – 27 ianuarie, iar premiul constă într-o călătorie (transport și cazare gratuite) în Florida, oferită de Escapage Travel.

Câștigătorul va face parte din echipa de suport a lui Andrei Roșu, care speră să devină primul român din istorie care termină cu succes un campionat de ultra triatlon. Participarea de anul acesta reprezintă finala campionatului mondial de ultra triatlon, Double Iron Florida 2013.

Participanții la concurs trebuie să se înscrie la urmatorul link: www.7card.ro/castiga-7-ultra-zile-in-florida.html și să răspundă la provocarea  “Convinge-ne că TU ești persoana care trebuie să meargă cu Andrei Roșu la ultra triatlonul Double Iron Florida, ce se va desfășura în perioada 1-2 martie 2013! Dă-ne între 1 și 7 motive pentru care crezi că TU meriți să pleci în America! Dă share pe wall-ul tău de Facebook, adună cel puțin 100 de like-uri pe pagina ta de înscriere (URL www.7card.ro), pune-ți toți prietenii în mișcare și câștigă o excursie în America de 7 zile, alături de Andrei Roșu și echipa sa de suport!”. Cei care vor avea minim 100 de like-uri pe pagina de înscriere vor participa la o tragere la sorți, în urma căreia se vor extrage 20 de finaliști. Aceștia vor fi evaluați de către juriul format din reprezentanții 7card și Andrei Roșu, motivele enumerate în pagina de înscriere urmând să fie evaluate în funcție de 5 criterii obligatorii: creativitate, originalitate, putere de convingere, coerență și claritate.

Plecarea va avea loc pe data de 26 februarie 2013, iar întoarcerea în România este programată pentru 4 martie 2013.

Andrei Rosu 3Andrei Roşu, deţinător al recordului mondial „7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente”, este singurul român care a participat la Maratonul de la Polul Nord (2010). Până în prezent, Andrei a adunat un număr impresionant de participări la maratoane, ultramaratoane și triatloane naționale și internaționale.

Ultra triatlonul Double Iron presupune 7.8 km de înot, 360 de kilometri pe bicicletă și un dublu maraton (84.4 km). Timpul limită este de 36 de ore, cele 3 probe desfășurându-se fără pauză.

 

Despre 7Card

Prin intermediul unui abonament lunar 7card, utilizatorii pot beneficia de serviciile centrelor sportive incluse în program (peste 40), ori de câte ori le permite agenda. Avantajele unui astfel de abonament, al cărui preţ echivalează cu preţul unui abonament ce oferă acces la o singură sală de sport, sunt flexibilitatea şi varietatea. Astfel, indiferent de zona în care se află, utilizatorii au la dispoziţie cel puţin o sală de sport în care să îşi continue pregătirea fizică. Printre companiile care oferă deja 7card angajaţilor se numără Bancpost, BCR, BRD, Romtelecom, Vodafone, Deloitte, Ikea şi altele.

 

Despre Benefit Seven

Benefit Seven este o companie care se axează pe furnizarea de soluţii de sport şi wellness, menite să îmbunătăţească sănătatea şi starea de bine a clienţilor săi. Serviciile propuse de Benefit Seven sunt special gândite pentru angajaţii din companiile din România, care sunt interesaţi să adopte un stil de viaţă sănătos şi activ. Mai multe detalii vă rugăm sa regăsiţi la adresa: www.7card.ro.

 

Despre Escapage Travel

Escapage Travel este o agenție de turism ambițioasă, care oferă consultanță și servicii Premium. Escapage înțelege stilul de viață al celor care își doresc autenticitate și calitate, de aceea vine în întâmpinarea acestora cu soluții prompte, flexibile și personalizate pentru un jurnal de călătorie fără seamăn, amintiri de vacanță unice și impresii de călătorii prețioase.

„Descoperă. Învață. Relaxează-te. Visează. Întoarce-te. Redescoperă”, acestea sunt doar câteva dintre verbele active cu care agenția dorește să își obișnuiască partenerii și cărora le propune “Călătoriile de Autor”, marca Escapage.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.