Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONCORDIA Academia: (Între) Practică și management | 2021 Training Calendar | 3 martie | 13:00

0

Calendarul programelor de formare

CONCORDIA Academia vă așteptăm azi,  3 martie, între 13:00-15:00, pentru a vă împărtăși  detalii despre cursurile care urmează și procesul de selecție a aplicațiilor și pregătiți să răspundem la toate întrebările voastre!

Evenimentul ne va oferi cadrul în care să discutăm despre cursurile în tandem (precum cele de Manager de servicii sociale și Practicieni în domeniul social, la care vă invităm să faceți echipă  pentru a crește sustenabilitatea și performanța organizației voastre),  despre programele de burse, condiții de eligibilitate, cursuri finanțate în cadrul proiectelor sau cursuri open cu plată.

Vino să afli răspunsul la întrebările următoare și multe altele ce vor apărea în cadrul întâlnirii:

  • Ce stă în spatele titlurilor cursurilor din calendarul CONCORDIA Academia 2021?
  • Când și cum  se desfășoară cursurile  certificate, destinate profesioniștilor din domeniul socio-uman - practicieni, manageri și supervizori?
  • Care sunt detaliile și condițiile de înscriere pentru fiecare program de formare în parte?
  • Ce workshop-uri cu experți internaționali vor avea loc în 2021?
  • Cum te pot sprijini continuu trainerii și experții CONCORDIA Academia prin servicii de supervizarementorat și coaching?

Înscrie-te acum și alege-ți partenerul pentru programele de formare în anul 2021! 

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.