Concertul Orchestrei Române de Tineret în premieră la Chişinău

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău invită iubitorii de muzică la un concert simfonic de excepţie susținut, în premieră la Chişinău, de Orchestra Română de Tineret.

concertul Orchestrei Române de Tineret la Chişinău
Orchestra Română de Tineret, una din cele mai prestigioase orchestre de tineret din Europa, este compusă din 90 de tineri muzicieni talentaţi, cei mai buni din România, conduși de redutabilul dirijor român Cristian Mandeal. Solist – violoncelistul Andrei Ioniță (câștigătorul concursului internațional Piotr Ceaikovski, ediția 2015).
Evenimentul va avea loc la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” pe data de 15 martie 2016, la ora 18.00.
Intrarea este liberă.

În program:

Theodor Rogalski – Trei dansuri românești
P. I. Ceaikovski – Variațiuni pe temă Rococo, op. 33
Richard Wagner – Preludiu și Moartea Isoldei
Richard Strauss – Suita „Cavalerul Rozelor”

Organizator: Tinerimea Română
Parteneri: Institul Cultural Român, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău, Hotelul Jolly Alon, Asociația Muzical-Corală prin Chișinău Youth Orchestra
Parteneri Asociați: Fundația „Prietenii Muzicii – Serafim Antropov”, Lanto Communication şi Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.