Concert simfonic cu participarea pianistului Mihai Ungureanu şi a Ansamblului de suflători „Bucharest Winds” la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” invită iubitorii de muzică la un concert simfonic. Evenimentul va avea loc pe data de 15 aprilie 2016, ora 18.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău şi va fi susţinut de: Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale sub bagheta maestrului Mihai Agafiţa, pianistul român Mihai Ungureanu (directorul artistic al Filarmonicii „Oltenia” din Craiova) şi membrii Ansamblului de suflători „Bucharest Winds”: Valentin Gita (oboi), Emil Vişinescu (clarinet), Sorin Lupaşcu (corn) şi Laurenţiu Darie (fagot).

AFIS 15 APRILIE

În program:

Adrian Pop – Triptic (Suită de balet)
Dinu Lipatti – Trei dansuri pentru pian și orchestră, solist – Mihai Ungureanu
W.A. Mozart Simfonia concertantă pentru oboi, clarinet, corn, fagot și orchestră, Mi bemol Major, KV 297 b

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.