Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Praga: Concert Moonlight Breakfast pentru aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană

0

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, Institutul Cultural Român de la Praga organizează concertul extraordinar al trupei Moonlight Breakfast în cadrul festivităţilor prilejuite de către celebrarea Zilei Europei în Republica Cehă.

Sursa: aici.

unnamed

Moonlight Breakfast promovează un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing. Trupa a devinit cunoscută publicului după ce a performat în fața a 35000 de spectatori, în deschiderea concertului Jamiroquai din România, în 2011. Primul album al trupei, „Shout”, apărut în 2014, a fost foarte bine primit atât de critici cât și de public, ajungând în scurt timp de la apariție pe primele locuri în topurile europene. În 2012, Moonlight Breakfast a primit premiul pentru cea mai bună trupă la Elle Style Awards România, fiind numită “cea mai bună trupă de export”, iar doi ani mai tarziu, a concertat la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi 2014.

În 2017, România aniversează 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, acest eveniment fiind unul dintre reperele esenţiale în istoria modernă a statului român.  Festivităţile organizate de către Reprezentanţa Comisiei Europene în Republica Cehă cu ocazia Zilei Europei reprezintă cadrul perfect de marcare a acestui moment istoric pentru România.

Institutul Cultural Român de la Praga vă invită la concertul Moonlight Breakfast de joi, 4 mai, ora 19:00, în spaţiul din Strelecky ostrov, Praga.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.