Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert C.T.C – Londra

0

Cand: Sambata 12 Mai 2018 orele 19:00

Unde : Club OSLO – HACKNEY, 1A Amhurst Rd, London E8 1LL

Directii : Statiile de Overground Hackney Central & Hackney Downs, pentru  autobuze verificati tfl.gov.uk

CUMPARA BILET

CONTROLUL TEHNIC DE CALITATE sau C.T.C. sunt trupa de hip-hop din Romania care nu mai au nevoie de prezentare pentru consumatorii adevarati de hip  hop din Romania. Cine nu a auzit de DOC, Deliric si Vlad Dobrescu – CTC, cei care s-au afirmat in underground-ul romanesc inca din 1999 ?

CTC vor concerta in Londra intr-o locatie intima cu un numar limitat de locuri si cu o sonorizare de calitate : OLSO CLUB – Hackney. Oslo Club are, daca nu cel mai bun, top 3 sisteme audio pentru localurile de muzica live de marime medie din Londra.

Vei vea ocazia sa iti auzi trupa preferata sa fi aproape de ei intr-un local in care te vei simti ca la un concert privat exclusivist . Hackney este una din acele zone trendy din Londra, cu lume vibranta si viata de noapte insufletita ce te duce cu gandul la Lipscani.

Biletele au fost puse acum la vanzare acum, in numar foarte limitat la linkul :

Nu rata aceasta ocazie speciala sa fii aproape de CTC!

Stai aproape de concertele romanesti altfel pentru oameni misto marca Romani in Uk

CUMPARA BILET

Eveniment  organizat de Romani in UK , cu sprijinul

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.