Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunităţi româneşti în Spania

2
Stiri ONG ne spune online cam ce se mai întâmplă în Spania în legătură cu comunitatea de români. Se întâmplă un studiu despre comunităţile româneşti din Spania. Studiul face parte din programul „Migraţie şi dezvoltare”, derulat de Fundaţia Soros România. În continuare este ştirea completă de pe site-ul Ştiri ONG. Suplimentar, de pe site se poate descărca şi studiul integral în limba spaniolă.
„Fundatia Soros Romania, alaturi de Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei si cu sprijinul Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, a lansat pe 27 aprilie, la Madrid, studiul “Comunitati romanesti in Spania”. Studiul face parte din programul „Migratie si dezvoltare”, derulat de Fundatia Soros Romania. Acest studiu prezinta conditionarile si tendintele in migratia de revenire a romanilor din strainatate.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. avatar

    Imi caut fica,este plecata in Spania.din data de 8 mai.De mai bine de o saptamina nu a mai dat nici un semn de viata nici pe mess nici telefonic.Daca cineva ma poate ajuta sa aflu in ce situatie este….sau sa-i spuna sa ia legatura cu casa.numele ei este Tirila Georgiana.Locuieste in carterul San Blas Calle muela del pan 2-4

  2. avatar

    cine poate sa-mi dea adresa seniorei violeta vacariu .e foarte important. daca cineva citeste acest mesaj poate afla adresa de la primaria madrid unde sint inregistrati toti strainii.sau unde stiti ca exista o evidenta a persoanelor va multumesc.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.