Comunităţi româneşti în Spania

2
Stiri ONG ne spune online cam ce se mai întâmplă în Spania în legătură cu comunitatea de români. Se întâmplă un studiu despre comunităţile româneşti din Spania. Studiul face parte din programul „Migraţie şi dezvoltare”, derulat de Fundaţia Soros România. În continuare este ştirea completă de pe site-ul Ştiri ONG. Suplimentar, de pe site se poate descărca şi studiul integral în limba spaniolă.
„Fundatia Soros Romania, alaturi de Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei si cu sprijinul Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, a lansat pe 27 aprilie, la Madrid, studiul “Comunitati romanesti in Spania”. Studiul face parte din programul „Migratie si dezvoltare”, derulat de Fundatia Soros Romania. Acest studiu prezinta conditionarile si tendintele in migratia de revenire a romanilor din strainatate.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Imi caut fica,este plecata in Spania.din data de 8 mai.De mai bine de o saptamina nu a mai dat nici un semn de viata nici pe mess nici telefonic.Daca cineva ma poate ajuta sa aflu in ce situatie este….sau sa-i spuna sa ia legatura cu casa.numele ei este Tirila Georgiana.Locuieste in carterul San Blas Calle muela del pan 2-4

  2. avatar

    cine poate sa-mi dea adresa seniorei violeta vacariu .e foarte important. daca cineva citeste acest mesaj poate afla adresa de la primaria madrid unde sint inregistrati toti strainii.sau unde stiti ca exista o evidenta a persoanelor va multumesc.

Comentează