Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitatea diplomatica din Romania se mobilizeaza in spirit filantropic pe 11 Decembrie

0

IWA Charity Christmas Bazaar – Experimenteaza esentele  lumii intr-o singura zi!

Pe 11 decembrie 2016, între orele 10:00 și 16:00, la pavilionul C3 al Romexpo, va avea loc cea de-a 24 a ediție a  IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din Romania sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

1-banner-iwa_11dec2016

Tradițiile culturale, de la muzică și dans, la meșteșuguri și obiceiuri culinare, vor transforma ziua vizitatorilor într-o experiență inedita ce înseamnă pe de o parte o călătorie în jurul lumii, iar pe de alta, participarea la generoasa idee de a dărui celor nevoiasi o șansă la un trai decent.

Pe 11 Decembrie, aproximativ 400 de voluntari din peste 60 de tari isi vor reuni fortele in spirit filantropic pentru a asambla un eveniment manifest al solidaritatii, empatiei, diversitatii si diplomatiei culturale.

În fiecare an, comunitatea internațională din Romania a răspuns invitației IWA de a sprijini proiectele locale în care organizația este implicată, iar fondurile strânse din vânzarea produselor traditionale ale țărilor participante, precum și din sponsorizările directe, au contribuit la succesul altor organizații caritabile printre care se numara Asociatia Free, Casa Ioana, Asociatia de Medicina Pentru Sanatate Publica, Asociatia Sfantul Stefan, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, Casa Shalom, Nightingale Children Project, Touched Romania.

Evenimentul prezidat de către Excelența Sa, Mrs. Merica Vidiš, Președinte Onorific al Bazarului de Crăciun, Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun și de Terry O’Donnell Parsons, Președinte IWA.

IWA – Asociația Internațională a Femeilor din Romania este o organizație non-guvernamentală și non-profit, inițiată în 1978, este formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă – culturală sau de afaceri -, reprezentând peste 37 de tari.

 

www.iwabucharest.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.