Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Comunitatea 7 Munti te duce pe munte

0

Comunitatea 7 Munti din Gradina Carpatilor are la baza, in primul si primul rand, oameni faini care au ceva in comun: dragostea pentru natura, aer liber si miscare sanatoasa. Pe langa ca sunt faini, oamenii care organizeaza iesirile in natura sunt foarte bine pregatiti.

Puteti afla cate ceva despre ei AICI. Crina Coco Popescu, Ovidiu Popescu, Bogdan Rus si Justin Ionescu nu sunt nume noi pentru pasionatii de munte, alpinism sau escalada.

Afla mai multe despre ei pe liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.