Competitie de proiecte de 25000 USD / Soros Romania

1

Fundaţia Soros România relansează competiţia de idei de proiecte, în cadrul “Fondului de urgenţă”, pentru finanţări peste 25.000 USD.
In perioada 5-16 iulie (până în 16 iulie, la ora 24.00) pot fi depuse idei de proiecte ce vizează incluziunea socială a tinerilor şi copiilor din România şi acordarea de servicii directe pentru imigranţii din România.

Exemple de initiative:

  • educatia non-formala;
  • educatia timpurie incluziva a copiilor proveniti din grupuri dezavantajate;
  • reintegrarea si reinsertia tinerilor delincventi in societate
  • sprijinirea si recuperarea copiilor aflati in situatii de risc;
  • sustinerea activitatilor care raspund nevoilor de socializare ale copiilor;
  • activitati recreative si culturale pentru copii, cum ar fi: organizarea de tabere de excelenta sau tabere sociale pentru copii, programe educationale de tipul competitiilor sportive, dezbaterilor, workshop-urilor, promovarea voluntariatului in randul copiilor;
  • activitati de acordare a unor servicii direct imigrantilor din Romania, in special celor din categorii vulnerabile (solicitanti de azil, imigranti cu statut nereglementat, tolerati, refugiati etc.): activitati educationale, servicii medicale si psihiatrice, cazare, asistenta sociala, asistenta juridica etc.

Ideile de proiecte selectate in aceasta prima etapa vor fi dezvoltate ulterior in proiecte ce vor fi depuse spre evaluare in vederea obtinerii unei finantari peste 25.000 USD.
Organizatiile interesate se pot inscrie in competitia de idei utilizand formularul de inscriere disponibil pe pagina de internet a Fundatiei, la adresa: soros.ro/fondul-de-urgenta

via stiriong.ro
Mai multe informatii pe soros.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.