Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competitia Intreprinderilor Sociale NESsT 2009 Romania

1

Dragi colegi si prieteni,
Ne face o deosebita placere sa anuntam lansarea Competitiei Intreprinderilor Sociale NESsT 2009, ce are ca scop sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor sociale din Romania. Prin urmare, invitam toate organizatiile societatii civile (OSC), care sunt interesate de evaluarea fezabilitatii lansarii sau extinderii unei intreprinderi sociale, sa se inscrie si sa participe la aceasta competitie (pot participa si organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala). Aceasta competitie este posibila multumita sprijinului generos al profesionistilor din industria de private equity implicati in Campania Private Equity Shares.

2007-nesst-private-equity-s_000Organizatiile selectate se vor implica intr-un proces in care vor avansa pas cu pas, dezvoltandu-si capacitatea de a dezvolta si implementa activitati specifice intreprinderilor sociale. Organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala vor fi evaluate in mod individual, in functie de gradul de pregatire, pentru a determina carei etape a procesului li se vor alatura. Organizatiile primesc sprijin pentru imbunatatirea capacitatilor de a dezvolta concepte legate de intreprinderi sociale si planuri de afaceri in valoare de 7 500 USD, precum si asistenta tehnica pentru implementarea lor.

Premiile competitiei

NESsT va acorda trei premii financiare pentru recunoasterea celor mai bune planuri de afaceri. Organizatiile premiate vor primi, din partea NESsT, cate un grant in valoare de 10 000 USD si sprijin permanent in implementarea afacerii.

Informatii cu privire la competitie

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne vizitati site-ul la Competitia intreprinderilor sociale NESsT 2009, unde puteti gasi formularul de aplicare si brosura informationala cu privire la NESsT Venture Fund.
Termenul limita pentru trimiterea formularelor completate este 30 octombrie 2009.

Copyright © 2009 NESsT
Bdul. Gen. Dragalina, nr.7, ap.14.
300 181 Timisoara
ROMANIA
www.nesst.org

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Un comentariu

  1. Pingback: Lansarea Competitiei Intreprinderilor Sociale | Lume Buna

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.