Competiția Hello Tomorrow: premii de 250.000 euro pentru start-up-uri românești din tehnologie

0

Hello Tomorrow este cea mai mare competiție globală dedicată start-up-urilor din domeniul științei și tehnologiei. La a cincea ediției marele câștigător va primi premiul de 100.000 euro urmat de alte 10 premii a câte 15.000 euro în următoarele domenii: energie, mediu, date & AI, agricultură, stil de viață, sănătate, industrie, materiale noi, mobilitate și aeronautică.

Screen Shot 2017-04-11 at 12.54.52.png

 

Competiția se va desfășura în cadrul Hello Tomorrow Global Summit de la Paris din 26-27 octombrie unde 500 din ideile selectate vor putea să interacționeze cu peste 1000 investitori specifici fiecărui domeniu, directori de companii globale și inovatori. Cele 500 de idei selectate din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Africa vor fi prezentate și în Global Startup Ranking ce va fi publicat în peste 100 de țări către investitori direcți, fonduri de investiții și centre de cercetare. Până la acest moment finaliștii Hello Tomorrow au strâns peste 120 milioane euro si mentorat din partea a peste 200 de antreprenori, investitori, companii precum și acces la piețe internaționale.

Printre speakerii evenimentelor HT de până acum menționăm: Michael Bloomberg, Bloomberg LP; Emmanuel Macron, fostul ministru francez al economiei; Dirk Ahlborn, CEO Hyperloop, David Miller, CTO NASA ; și CEO/top management de la Microsoft, BNP Parisbas, Roche, Total, L’Oreal, Michelin, IBM, Google, Deloitte, Intel, Airbus, Thiel Foundation, GE Ventures și mulți alții.

Termenul limită de aplicare este 1 iunie, proiectele fiind jurizate pe baza a 4 criterii: impact, tehnologie utilizată, viabilitate și interdisciplinaritate. Ideile înscrise în competiție pot să fie în stadiul de concept, prototip sau produs și să dezvolte un produs sau un serviciu ce utilizează dezvoltare tehnologică sau științifică.

Pentru pre-aplicații și coduri de referință, mai multe detalii despre competiție și procesul de aplicare, Curatorul Hello Tomorrow România, Ciprian Stănescu poate fi contactat la

ciprian.stanescu@hello-tomorrow.org

Website: http://challenge.hello-tomorrow.org/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.