Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cognizant Softvision organizează a 6-a ediție Programmers’ Week

0

Cognizant Softvision organizează cea de-a 6-a ediție a Programmers’ Week, în 14-18 septembrie, eveniment exclusiv online, prin care sărbătorește aportul adus tehnologiei de către toți programatorii, designerii, developerii și inginerii software, din întreaga lume.

  • Programmers’ Week este un eveniment online, de 5 zile, care va avea loc în perioada 14-18 Septembrie, 2020 (imediat după Ziua Internațională a Programatorului care are loc pe 12 septembrie – în fiecare an în a 256-a zi din an).

  • Prin acest eveniment sărbătorim inovația și contribuția programatorilor, designerilor și inginerilor software Cognizant Softvision din întreaga lume.

  • Vor avea loc 50+ prezentări tehnice, trenduri din tehnologie, idei inovative și de leadership susținute de liderii tehnici și de business Cognizant Softvision.

În cadrul evenimentului vor avea lor și prezentări 256-keynotes susținute de:

  • Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision (în 15 septembrie), A Journey to mastery.

  • Ben Pring, VP & Managing Director, Cognizant’s Center for the Future of Work (în 16 septembrie), The Future of Your Work – Everything You Wanted to Know (But Were Afraid to Ask).

  • Women in Engineering” Panel

Avem o serie de speakeri care sunt gata să împărtășească pasiunea, expertiza și angajamentul lor pentru dezvoltarea produselor software. Programmers’ Week este cea mai ambițioasă inițiativă de până acum de a sărbători programatorii și contribuția lor. Deși această ediție se desfășoară exclusiv online, suntem convinși că va oferi ocazia de învățare continuă și inspirație, care le va permite inginerilor software agilitatea de a livra în continuare produse software extraordinare”, a declarat Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.

Programmers Week, 14-18 Septembrie 2020.

  • Când: În 14-18 septembrie, 2020 – Evenimentul va avea loc la nivel global, acoperind fusul orar din toate studio-urile unde Cognizant Softvision este prezent: România, Ukraina, Argentina, U.S., Canada, Australia, India.

  • Unde: Programmers’ Week are loc online, pe platforma de livestreaming Zoom.

  • Cine poate participa: Evenimentul este gratuit și poate fi accesat cu pre-înscriere. Detalii și înscrieri pe www.programmersweek.com

Despre Ziua Internațională a Programatorului

Ziua Internațională a Programatorului (Programmers’ Day) celebrează inovatorii care continuă să schimbe lumea prin programare. Ziua este sărbătorită în a 256-a zi a anului. Numărul 256 este bine cunoscut programatorilor, deoarece reprezintă numărul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un octet de opt biți.

——-

Despre Cognizant Softvision

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, creând soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului. Cognizant Softvision are peste 25 de studio-uri în 11 țări, pe 5 continente. Compania este prezentă pe piața din România din 1998, continuând să se dezvolte de-a lungul timpului. În prezent, este formată, în România, dintr-o echipă cu peste 1.800 de profesioniști din domeniul IT cu experiență, precum și profesioniști tineri, care lucrează în studio-urile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare. Mai multe informații pe: www.cognizantsoftvision.com

Despre Cognizant

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) este unul dintre cei mai puternici jucători din IT la nivel global. Abordarea unică, consultativă, bazată pe insight-uri ale industriilor, îi ajută pe clienți să creeze și să conducă afaceri inovatoare și eficiente. Având sediul central în U.S, Cognizant este clasat pe locul 193 în topul Fortune 500 și este listat constant printre cele mai admirate companii din lume.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.