Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Code4Romania are nevoie de voluntari pentru a sprijini autoritățile în lupta împotriva CoVid-19 de programatori cu experiență în Dezvoltare Software, UX/UX și DevOps

0

Code4Romania are nevoie de voluntari pentru a sprijini autoritățile în lupta împotriva CoVid-19 de programatori cu experiență în Dezvoltare Software, UX/UX și DevOps. Dacă vrei să ajuți, completează formularul:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd89WGO9ncXWQ…/formResponse

COVID-19 este o amenințare reală ce trebuie tratată cu cea mai mare responsabilitate. Ne propunem să dezvoltăm în regim de urgență soluții tehnice vitale pentru ameliorarea efectelor situației de urgență cauzate de COVID-19 și avem nevoie de ajutorul tău!

📣 Ieri, 12 martie, Bogdan Ivanel împreună cu Olivia Vereha, s-au întâlnit cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Guvernul României prin AADR – Agenția pentru Agenda Digitală a României. Aceștia au acceptat sprijinul oferit de către comunitatea #Code4Romania.

Vom colabora îndeaproape pe cele 4 soluții propuse (Platformă și add-on browser pentru știri oficiale, Arbore decizional pentru informarea publicului, Vizualizare de date a cazurilor din teren și Platformă de strangere de ajutoare) la care deja lucrăm, iar în zilele următoare explorăm împreună și alte zone de intervenție IT.

Vom reveni cu updates din programul Code for Romania Task Force zilele ce urmează.
https://code4.ro/ro/blog/task-force/

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.