Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ClujHub: Ultra-viață, ultra-productivitate – conferință cu Andrei Roșu

0

Ultra-viață, ultra-productivitate – conferință cu Andrei Roșu
10 Mai, 2018 | 18:30 – 21:00 | ClujHub

“Fiecare zi este o miniatură a vieții.”

Gândește-te la 3-4 zile alese aleator, din ultimele 6 luni din viața ta. Te-ai trezit la aceeași oră, ai avut aceeași rutină matinală. Ai avut același mic dejun. Ai plecat la aceeași oră spre birou. Pe același drum. Ai început ziua de lucru cu aceleași task-uri. Ai avut aproximativ aceeași masă de prânz. Ai plecat de la birou la aceeași oră. Pe același drum. Ai avut aceeași rutină de seară. Ai mâncat, din nou, aceeași cină. Te-ai uitat la aceleași emisiuni TV. Te-ai culcat la aceeași oră. În final, repeți aceeași zi de câteva mii de ori și o vei numi viață.

Agenda unei zile este formată din obiceiuri, care ne pot ajuta – sau sabota – în drumul către obiectivele noastre.

Transformă-ți radical și imediat viața și construiește-ți o versiune mai bună, capabilă să îndeplinească orice obiectiv sau vis, indiferent cât de măreț sau imposibil ar părea.

Vino pe 10 mai la ClujHub și descoperă (apoi aplică imediat) felul în care îți poți reorganiza agenda zilnică și, mai departe, viața.

Andrei Roșu e trecut de 40 de ani, are doi copii și o experiență de peste 15 ani în mediul corporatist. Este sportiv de anduranță, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile, susținător de proiecte sociale, donator benevol de sânge și… multe altele.

În competițiile sportive la care a participat până în prezent a adunat câteva recorduri naționale și mondiale, printre care:

  • primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor).
  • este singurul om din lume care a cântat la tobe la Polul Nord, imediat după ce a terminat de alergat primul lui maraton, la minus 40 de grade!
  • câștigător al cupei mondiale de ultra-triatlon, proba de triplu Ironman și vice-campion al probei de cvintuplu Ironman și finisher al unui Deca Ironman – concurs care presupune parcurgerea a 38 de kilometri de înot, 1800 de kilometri de pedalat și 420 de kilometri de alergare.
  • autor al primului eBook caritabil din România.
  • creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori și fondator al primei platforme de fundraising & running din România, TRANSMARATON.
  • primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, în cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume, care include 140 de kilometri de alergare, 50 de kilometri de înotat și 300 de kilometri de pedalat.

Împreună cu echipa sa, invitatul nostru a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai rapidă traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle. Și aceasta a fost doar o parte din antrenamentul pentru traversarea Oceanului Atlantic, în cadrul celei mai dure competiții de vâslit din lume.

Toate aceste rezultate au fost înregistrate extrem de repede, el începând să se antreneze abia în 2010, din dorința de a deveni un model pentru copiii săi, iar primele lecții de înot le-a luat abia la 35 de ani.

Rezervă-ți locul aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.