Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Profesionisti IT din Elvetia, Belgia, Anglia, Olanda si Cehia vor fi prezenti la DevTalks

0

Profesionisti IT din Elvetia, Belgia, Anglia, Olanda si Cehia vor fi prezenti la DevTalks Cluj-Napoca.

Peste 350 de profesionisti IT din Cluj vor participa la DevTalks pe 13 mai.

Cluj-Napoca, 22 aprilie 2015 DevTalks, eveniment dedicat developerilor si specialistilor IT din Romania, va fi prezent anul acesta cu o editie locala, in Cluj-Napoca.  Cei care sunt interesati de evolutia tehnologica din zonele Web, Cloud Computing si Big Data se pot inscrie la DevTalks Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 13 mai la Grand Hotel Italia. DevTalks Cluj-Napoca isi propune sa reuneasca peste 350 de profesionisti IT, specialisti BI/Big Data, IoT, Mobile & Web developeri, pasionati de domeniul IT care vor participa la o serie de sesiuni concentrate in jurul unor aspecte cheie si de interes pentru pasionatii de dezvoltare IT.

DevTalks

Oras universitar si important centru de dezvoltare software si IT din Romania, Cluj-Napoca va gazdui pentru o zi cel mai important eveniment dedicat profesionistilor IT, DevTalks editia din Cluj-Napoca. 15 speakeri internationali si locali de top, peste 350 de profesionisti IT, 4 companii partenere care investesc in dezvoltarea specialistilor IT din Cluj-Napoca, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel, sunt cifrele care definesc prima editie DevTalks Cluj-Napoca.

Dupa succesul inregistrat de editia DevTalks Bucuresti anul trecut, evenimentul se extinde la nivel national, anul acesta fiind prezent in Cluj-Napoca. Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este structurat in 4 zone, fiecare zona continand informatii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru expertii din domeniul IT:

4 scene denumite in functie de temele abordate: The Future Web, Mobile & IoT, Cloud Computing si BI/Big Data. Leaderi apreciati in domeniul lor de activitate vor impartasi din cunostintele si experienta lor. Speakeri internationali din diferite colturi ale lumii: Elvetia, Belgia, Anglia, Olanda si Cehia vor fi prezenti la Cluj-Napoca, pe 13 mai, la Grand Hotel Italia.

Zona expozitionala: Locul in care participantii DevTalks vor avea acces la o serie de inovatii tehnologice, dispozitive portabile, aplicatii si multe alte solutii software si hardware prezentate de partenerii evenimentului.  Companiile care vor sa participe la eveniment se pot inscrie contactandu-ne la adresa contact@devtalks.ro

Zona de networking: Interactiunea cu ceilalti participanti este un aspect foarte important, un moment care ocupa un loc special in cadrul evenimentului DevTalks. In cadrul acestei zone, profesionisti IT, persoane care au interese profesionale similare, pot interactiona unii cu ceilalti,  schimba idei, resurse sau informatii. Networking-ul este un element de baza al relationarii si un aspect important in dezvoltarea profesionala.

Conectare prin aplicatia MyCONNECTOR o aplicatie care permite conectarea la nivel one-to-one intre toti participantii DevTalks.  Cei prezenti pot afla care sunt ceilalti participanti la eveniment, pot intra in contact unii cu ceilalti si pot stabili intalniri cu participantii din zona lor de interes.

Agenda evenimentului DevTalks Cluj-Napoca 2015 cuprinde patru scene paralele, in cadrul carora vor fi abordate subiecte despre noile tendinte si solutii IT, situatii practice si cazuri concrete. Cateva dintre temele abordate in cadrul fiecarei scene si speakerii care vor sustine prezentarile sunt:

  • Scena The Future Web – Power breakfast: 3 leaders on the Future of Software Development. Scientific Programming & More (John Morton, Jiri Tobolka si Robert Jenkins), The Rise of HTTPS: Why, How and What it means for Web Developers (Daniel Appelguist);
  • Scena Mobile & IoT – Streamlined local development with Vagrant and Ansible (Thijs Feryn), Android Connected, real life Android Apps from IoT world (Marius Mailat);
  • Scena Cloud Computing – New Possibilities with Cloud-based Records (Marco van den Akker), Scaling .NET applications in AWS (Liviu Costea), Developing and Testing in the Cloud (Stefan Cosma);
  • Scena BI/Big Data – Does Big Data Analytics enable business success? (John Morton), Getting things done with ElasticSearch (Thijs Feryn), Complex Realtime Event Analytics Using BigQuery (Márton Kodok).

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: Endava, Bosch, Brainspotting si Enevo Group. Evenimentul se bucura de sustinerea IMWorld si Hipo.ro si a peste 15 comunitati de developeri din Romania.

In calitate de partener al evenimentului, Hipo.ro ofera 100 de invitatii gratuite la DevTalks.  Cei care vor sa participe se pot inscrie pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului DevTalks.

Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si agenda DevTalks Cluj-Napoca pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 850 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.