Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj Napoca alege să găzduiască Forumul Global Award în 2021

0

Oraşul Cluj Napoca a fost ales să găzduiască Forumul The Duke of Edinburgh’s International Award în 2021. Forumul are loc o dată la 3 ani şi aduce împreună susţinători şi lideri globali din domeniul tineretului şi educaţiei. 

În acest an, Forumul a avut loc în Accra, Ghana,  Africa de Vest şi a găzduit peste 200  de participanţi din 130 ţări, constând în miniştri ai tineretului şi educaţiei, directori ai programului Award din toată lumea, persoane din managementul global al programului, precum şi Alteţa Sa Regală Principele Edward al Marii Britanii, Conte de Wessex.

 

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul programelor de tineret, prezent în 130 ţări, cu 1,3 milioane de participanţi anual. Programul Award este prezent în România sub patronajul Majestăţii Sale Margareta, custodele Coroanei Române şi a Alteţei Sale Regale Ducele Phillip de Edinburgh, la nivel mondial.

 

ASR Principele Edward, Conte de Wessex împreună cu Ghana, gazda Forumului Award în 2018 au predat Bastonul Forumului Global lui Shajjad Rizvi, preşedintele programului Award în România.

Suntem extrem de onoraţi şi bucuroşi că Forumul Global Award va ajunge în România, la Cluj Napoca, în 2021. Forumul reuneşte persoanele care sunt implicate în domeniul educaţiei şi tineretului de la nivel mondial. Treisprezece forumuri au avut loc până în prezent în ultimii 40 de ani, în locuri precum Canada, Australia, Scoţia, Africa de Sud şi este pentru prima dată când un astfel de eveniment va avea loc în Europa Centrală, Cluj-ul fiind ales, datorită capacităţii sale de a găzdui evenimente de clasă mondială, dar şi pentru pasiunea sa de a susţine programele de tineret”, spune Shajjad Rizvi, preşedintele programului The Duke of Edinburgh’s International Award în Romania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.