Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: a III-a Ediție a Conferinței Internaționale S.A.R.U.S.

0

Students` Association of Robotic Urologic Surgery (S.A.R.U.S.) organizează a III-a Ediție a Conferinței Internaționale S.A.R.U.S., care va avea loc în perioada 23-26 Septembrie 2015, în Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Poster 6

În cadrul acestei conferințe studenții au oportunitatea să își prezinte lucrările de cercetare științifică, să participe la workshop-uri de laser-terapie aplicată în Urologie, chirurgie urologică avansată, chirurgie laparoscopică, noduri și suturi sau radioterapie, urmând ca programul științific să fie completat de expoziția de artă cu tematică anatomică. Mai mult, cei prezenți vor putea participa la prezentările state-of-the-art ale unor lectori recunoscuți internațional din Regatul Unit, Franța, Italia, Israel, din Europa Centrală și de Est.
A III-a Conferință Internațională S.A.R.U.S. se desfășoară în paralel cu a VI-a Ediție a Conferinței Internaționale Progrese în Uro-Oncologie, astfel participanții au oportunitatea să ia parte atât la transmisiunile live ale operațiilor realizate în Cluj-Napoca și Milano, cât și la sesiunile știintifice din cadrul evenimentului.

Cuvintele cheie ale acestei manifestări – Motivație – Excelență – Inovație – Progres – stau la baza scopului nostru. Astfel, sperăm că subiectele prezentărilor, calitatea activităților și demonstrațiile din cadrul workshop-urilor pe care le avem în programul conferinței, alături de farmecul toamnei clujene și experiența celor două ediții precedente, să trezească interesul studenților și tinerilor medici de a fi alături de echipa S.A.R.U.S. și de distinșii noștri invitați.

Pentru înscrieri accesați website-ul http://www.sarus-cluj.com/.
Pentru mai multe informații vizitați pagina de Facebook https://www.facebook.com/saruscluj.

Proiect realizat cu ajutorul:
Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
Aging Male Romanian Medical Association (AMRoMA)
Societatea Studențească de Chirurgie din România, filiala Cluj-Napoca
Centrul de Training și Cercetare “Prof. Dr. Sergiu Duca”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.