Claire Cunninghan

0

Este o interpretă multi-disciplinară şi coregrafă din Glasgow. A început să danseze în 2005, când deja avea o carieră în muzică. La început a lucrat cu coregraful american Jes Curtis, care-i observase talentul şi mişcările foarte speciale.

În următorii ani, Claire a inventat un limbaj coregrafic propriu, utilizând cârjele în dans. În general, opera ei este o provocare, plină de umor negru.

Claire lucrează pentru Candoco Dance Company, înființată în 1991 de Celeste Dandeker și Adam Benjamin. Candoco a fost prima companie de dans din Marea Britanie care s-a concentrat pe incluziunea persoanelor cu dizabilități.

Opera ei include spectacolul solo de mare succes ME (Mobile / Evolution) – un mix de dans, text, acrobație și arte vizuale, care a câştigat în anul 2009 premiul „Herald Angel” la Festivalul Internaţional de Teatru de la Edinburgh.

În anul 2011, Claire Cunningham a participat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează