Citadine, low- costul de la Dacia de maximum 5.000 euro?

0

Informaţii interesante despre producătorul auto român, Dacia. Adevărul.ro a publicat un articol despre posibile planuri pentru modele noi Dacia din următorii ani.

Vedeta: o maşină low-cost de 5.000 euro, potrivit potrivit germanilor de la Auto Bild. Model low-cost se numeşte Citadine şi va costa maximum 5.000 euro. 8 autoturisme noi în următorii patru ani şi realizarea mai multor facelift-uri pentru modele deja existente pe piaţă sunt alte detalii din planurile constructorului român.

Citeşte pe adevărul.ro mai multe detalii despre planurile Dacia.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează