Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CineCeFace.ro, o nouă platformă digitală lansată de voluntarii Code for Romania Task Force

0

În situații de criză profundă, care schimbă valori și priorități, care redefinește norme sociale și reașează pentru un viitor nedefinit în timp planuri, atât personale cât și de business, este important să ai o vedere de ansamblu cât mai clară asupra tuturor celor care iau decizii pentru tine sau te pot ajuta să iei decizii mai bune.

Pentru tine, pentru familia ta, pentru comunitatea ta.

CineCeFace este un proiect digital de informare publică, realizat de o echipa de voluntari din cadrul Code for Romania Task Force, care ajută cetățeanul, dar nu numai, să aibă o imagine cât mai clară și corectă asupra rolurilor diverșilor actori din societatea românească.

Proiectul este unul în continuă dezvoltare și va fi actualizat pe măsură ce situația actuală de criză se desfășoară.

CineCeFace.ro este un proiect realizat și administrat de Code for Romania cu sprijinul Patria Bank, căreia îi mulțumim pentru implicarea în proiect.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.