Cine a spus că nu poți să cumperi un telefon românesc SMART? :)

0

Cine a spus că nu poți să cumperi un telefon românesc SMART?

Producătorul român de gadgeturi, Allview, a anunţat lansarea unui nou telefon inteligent, scrie adevărul.ro. Pe telefonul inteligent „made în România” rulează un sistem de operare Android 2.3.5. şi are un ecran tactil de 3,5 inci.

Mai mult, telefonul românesc funcționează cu două cartele SIM. Pe numele lui, P2 AllDro are următoarele caracteristici, via site-ul producătorului Allview.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează