Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chişinău: Spectacolul „Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată” de Ziua Culturii Naţionale, 2018

0

Spectacolul poetic-muzical „Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată”  de Ziua Culturii Naţionale, 2018

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău organizează, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, spectacolul muzical-poetic Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată dedicat poetului naţional Mihai Eminescu. Evenimentul va avea loc pe data de 14 ianuarie 2018, ora 18.00 la Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” şi va marca debutul seriei se evenimente organizate de ICR Chişinău cu prilejul Zilei Culturii Naţionale în Republica Moldova.

În cadrul spectacolului, cunoscutul actor Nicolae Jelescu va interpreta câteva dintre cele mai importante şi cunoscute creaţii eminesciene: poemul Andrei Mureşan, Odă în metru antic, Scrisoarea I, Scrisoarea III, sonetele ş.a. Momentele poetice vor fi însoţite de momente muzicale susţinute de cantautorul Viorel Burlacu (chitară), care va interpreta melodii pe versuri eminesciene şi dedicaţii lui Eminescu.

Spectacolul va inaugura suita de evenimente organizate de ICR Chişinău pentru a marca Ziua Culturii Naţionale pe teritoriul Republicii Moldova.

Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Partener media: TVR Moldova şi Radio Chișinău

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.