Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chartered Institute of Marketing (CIM), Institutul de Marketing, in parteneriat cu Oxford College of Marketing, ofera acces gratuit, in intervalul 10-30 septembrie 2019, la cursul online Project Fundamentals Qualification

0

Competente sporite de management de proiect pentru profesionistii de marketing din Romania

Pentru a sprijini cursantii in pregatirea lor pentru programele de certificare Chartered Institute of Marketing (CIM), Institutul de Marketing, in parteneriat cu Oxford College of Marketing, ofera acces gratuit, in intervalul 10-30 septembrie 2019, la cursul online Project Fundamentals Qualification, tuturor cursantilor ce aplica in aceasta perioada pentru Certificatul Profesional in Marketing sau Diploma Profesionala in Marketing.

Indiferent de industria sau sectorul de angajare, managementul proiectelor reprezinta, in momentul de fata, una dintre cele mai cautate competente de pe piata. Institutul de Marketing ofera astfel studentilor beneficiul de a obtine competente-cheie in acest domeniu, precum si o certificare aditionala.

Cursul acreditat in Marea Britanie de Association for Project Management (APM) ofera o cuprinzatoare introducere in toate elementele legate de managementul proiectelor. Integrat intr-un program de training certificat, acest tip de pregatire ofera atat celor care coordoneaza deja proiecte, cat si celor care aspira sa faca acest lucru in mod competent, ocazia sa isi structureze cunostintele si sa le aplice in practica.

 

Programa este construita in jurul unei arii largi de notiuni si concepte, de la planificare, comunicare, munca in echipa, la managementul riscurilor si al resurselor, monitorizarea si evaluarea proiectelor si asigura astfel o baza solida profesionistilor care il urmeaza pentru a-si maximiza potentialul in organizatia in care lucreaza. Cursantii vor avea acces la o gama larga de materiale de studiu, precum si la sesiuni interactive, chestionare si podcast-uri.

Cursantii Institutului de Marketing care opteaza pentru a obtine aceasta certificarea suplimentara pot sustine o proba de evaluare tip test-grila care cuprinde 60 de intrebari si poate fi sustinuta online, oricand in primele 12 luni dupa inscrierea in cadrul cursului.

Absolventii sunt,  in general, profesionisti de marketing in dezvoltare sau cu experienta, care vor sa se perfectioneze, obtinand in acelasi timp si o certificare internationala.

Reusita in marketingul de azi depinde nu doar de competentele tehnice de marketing, ci de abilitatea de a pune in practica si a duce la capat complexe cu echipe crossfunctionale. Ne bucuram mult ca putem oferi acest sprijini cursantilor, alaturi de Oxford Professional Group – spune Oana Sav, Center Manager Oxford College of Marketing si fondator Institutul de Marketing.

Institutul de Marketing a construit, in cei peste opt ani de activitate, o comunitate online de peste 8000 de membri si fani si o comunitate de 2000 de profesionisti si absolventi, dintre care peste 500 de absolventi si cursanti in programele de certificare internationala CIM.

Institutul de Marketing a fost creat in parteneriat cu Oxford College of Marketing si More Marketing Solutions, pentru a oferi sprijin local in Romania tuturor oamenilor de marketing interesati de performanta profesionala la standarde internationale prin certificari CIM (Chartered Institute of Marketing). Periodic, Institutul ofera acces la resurse de marketing si webinare pe teme de interes din domeniu si sustine un portal dedicat de resurse, www.marketingfocus.ro.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare organizatie profesionala in domeniu, cu peste o suta de ani de existenta, care traseaza standardele profesionale de marketing si dezvolta permanent programele de studiu in functie de dinamica pietei muncii si de cerintele venite din partea angajatorilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.