Cercetatoare romanca premiata de Barack Obama

0

Are 34 de ani şi este profesor-asistent de chimie, fizică şi astronomie la o universitatea americană din Texas. Este originară din Suceava, dar locuieşte de 10 ani în SUA.

Se numără printre cei 85 de oameni de ştiinţă care vor primi această distincţie, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Washington DC.

Cercetătoarea româncă Emilia Moroşan va fi premiată (azi) luni de preşedintele american Barack Obama cu distincţia PECASE, pentru debutul în cariera ştiinţifică.

Felicitari!!

Mai multe informatii pe adevarul.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează