Cercetare academică: Utilizarea tehnologiei în organizațiile neguvernamentale din România

0

Steliana Moraru realizează prima cercetare cu privire la utilizarea tehnologiei de către organizațiile neguvernamentale (ONG) din România. Astfel, dacă reprezentanți un ONG și doriți să contribuiți la realizarea acestui studiu, vă invităm să alocați 10-15 minute pentru completarea acestui chestionar:

https://docs.google.com/forms/d/1_alGd54IYGXAFcLo1iShvz33BbplpwJJ-rYPlT6BlX0/viewform

Scopul chetionarului este să analizeze din punct de vedere tehnologic situația organizației neguvernamentale pe care o reprezentați, cu accent pe utilizarea tehnologiei mobile. Completarea acestuia durează între 10 și 15 minute și este destinat unui reprezentant al managementului executiv, manager de program, administrator IT&C (tehnologia informației și comunicațiilor) sau altă persoană parte a echipei care are acces la informații cu privire la strategia organizației, buget și planuri în ceea ce privește adopția de tehnologie și tehnologie mobilă.

Chestionarul este anonim, însă, dacă doriți, la final veți putea furniza datele dumneavoastră de contact pentru a primi raportul acestuia. Rezultatele vor fi prezentate în luna octombrie 2014.

Dacă doriți informații suplimentare, le puteți solicita utilizând adresa de email steliana.moraru@gmail.com

foto tech

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează