Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul pentru Jurnalism Independent angajează MANAGER DE COMUNICARE!

0

În ultimii 26 de ani, CJI a învățat și susținut peste 15.000 de profesioniști din media, 500 de profesori și 20.000 de elevi. Avem nevoie de un om de comunicare și de încredere care să ne ajute să creștem aceste cifre în continuare.

Detalii despre acest post aici.

Cum e jobul?

 • Full time, cu evenimente sau deplasări incluse.
 • O poziție de middle management – lucrezi împreună cu directorii de programe, coordonezi furnizori și colaboratori.
 • Faci strategie de comunicare, dar și implementare. În general, nu faci muncă de rutină.
 • Program suficient de flexibil, incluzând muncă la distanță.
 • Include perioade aglomerate și accese de stres (raportări, campanii naționale, depuneri de proiecte).

Tu ești viitorul nostru coleg?

 • Ai cel puțin 5 ani în coordonarea de proiecte de comunicare (agenție, freelance sau ONG)?
 • Poți lucra în echipă, îți asumi responsabilități și știi să delegi?
 • Ești OK cu deplasări frecvente în afara organizației pentru evenimentele planificate?
 • Înțelegi că sectorul ONG cere flexibilitate și o minte orientată spre soluții?

Bine-înțelesuri: nivel avansat-impecabil de scriere și editare în limba română, cunoștințe bune de limba engleză (scris/vorbit), cunoștințe avansate de utilizare a platformelor de social media (FB, IG, Li).

Ar fi genial dacă: ai putea crea / modifica un cover sau un vizual pentru o postare (la nivel de Canva, nu de Illustrator).

Dincolo de abilități tehnice, e foarte important:

 • Să îți placă media și jurnalismul. Să citești presă, ideal și externă.
 • Să crezi în libertatea de exprimare și democrație.
 • Să te intereseze educația.

Eu sunt omul vostru, cum facem?

Trimite-ne CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa contact@cji.ro până la data de 1 februarie ac., cu mențiunea în titlul emailului: Selecție OM DE COMUNICARE. Selecția se va realiza în 3 etape (CV + răspunsuri succinte la 4 întrebări, interviu inițial, interviu final) și va fi un proces continuu, până la ocuparea poziției.

 1. Care este cel mai de succes proiect de comunicare la care ai lucrat recent? Spune-ne și numele unui coleg /client care poate să ne dea detalii despre implicarea ta.
 2. Care este cel mai mare eșec profesional recent? Ne-ar plăcea să auzim cum ai mers mai departe.
 3. Cât de familiarizat(ă) ești cu mediul ONG?
 4. Ești de acord cu suspendarea conturilor de social media a lui Donald Trump? Argumentează într-o frază.

Conformitate GDPR: Prin trimiterea aplicației ești de acord că datele tale personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Toate documentele pe care le vom solicita în diferite etape ale procesului de recrutare vor fi utilizate numai în acest scop. Personalul implicat în recrutare și selecție este instruit să aplice regulile de protecție a datelor și că informațiile personale vor fi tratate în mod confidențial. Conform politicii noastre, vom păstra documentele tale de candidatură doar pentru perioada de recrutare.

Detalii despre acest post aici.

Misiunea Centrul pentru Jurnalism Independent

Centrul pentru Jurnalism Independent este o organizație non-guvernamentală activă de peste 25 de ani în protejarea democrației și a celor care cred în valorile sale.

S-au schimbat oameni, guverne, practici și amenințări. CJI rămâne promotor al valorilor universale și partener al celor care vor să contribuie la consolidarea unei societăți libere și diverse.

25 de ani în slujba libertății de exprimare și a educației. 25 de ani de activism și formare. Peste 15.000 de profesioniști media, 2000 de profesori și 25.000 de elevi ne-au trecut pragul la CJI de-a lungul timpului. Au învățat de la noi, ne-am dezvoltat odată cu ei. Continuăm să promovăm valorile democratice fundamentale prin programele noastre pentru o nouă generație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.