Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Celebration Day – O zi despre work-life balance și celebrare #womenintech

0

Codette Celebration Day aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

Evenimentul de anul acesta se desfășoară pe 7 martie și are o tematică specială – work-life balance. Acesta propune diferite moduri de a privi simbioza dintre viața personală și cea profesională.

Ajunsă la a 4-a ediție, conferința a adunat peste 450 de persoane în ultimii trei ani, , care au urmărit cu atenție prezentările susținute cu multă plăcere de speakeri, au interacționat la secțiunile de întrebări și s-au bucurat să cunoască oameni cu aceleași pasiuni ca ale lor în pauzele de networking. Această ediție promite că totul se poate repeta, vine cu o agendă la fel de diversă.

Celebration Day 2020

Avem alături de noi în această ediție în calitate de speakers:

Către finalul zilei pornim o discuție despre cum ne afectează și cum menținem o separare între profesional și personal în antreprenoriat cu fondatori și persoane implicate în pre-accelearatoare: Gabriela Bejan (Founder Digital Tailors Agency), Andra Georgescu ( Founder Hey, Be Well), Liviu Cadariu (Event Manager TechHub Bucharest și Program Manager StepFWD) și moderată de Giorgiana Vlăsceanu (gege) (Program Manager StepFWD și co-fondator Codette).

Anul acesta avem un invitat special din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România. Este vorba de Scott Reese, Acting Public Affairs Officer.

Pe 7 martie, este un moment oportun pentru participanți să întâlnească și să stea de vorbă cu lideri din zona tech, adevărate modele de urmat, dar și pentru Codette să aniverseze cei patru ani de când a apărut Codette. Această perioadă a fost plină de evenimente, am promovat incluziunea, diversitatea în zona tehnică, educație și dezvoltare personală și profesională.

Agenda evenimentului

10:00 – 11:00 – Registration

11:00 – 11:05 – Welcome & Introduction

11:05 – 11:20 – Special Guest @Scott Reese, Acting Public Affairs Officer, US Embassy Bucharest

11:20 – 11:45 – Keynote @ Doina Popa, Community Manager, Codette

11:45 – 12:25 – Zen și arta de a-ți scrie propria fișă de post @ Alexandra Ștefănescu, Tech Officer, Code4Romania

12:25 – 13:00 – Technology Vision 2020 – We, the post-digital people @ Ema Ariciu, Salesforce Senior Tech Consultant, Accenture

13:00 – 14:00 – Lunch

14:00 – 14:30 – Un metru și un zâmbet @ Elena Avanu, Delivery Manager, Deloitte Digital

14:30 – 15:00 – Cum să faci atunci când vrei să faci multe? @ Georgiana Denisa Ștefan, Computer Scientist, Adobe

15:00 – 15:30 – Și dacă îmi dau seama că nu pe acolo e drumul @ Eli Neicuț, Creator Conținut, Eli Vorbește

15:30 – 16:15 – Open Space – Work-Life Balance Topic | Coffee Break

16:15 – 16:30 – Special Announcement

16:30 – 17:30 – Panel Entrepreneurship: Andra Georgescu, Founder, Hey, Be Well!; Gabriela Bejan, Digital Tailors Agency; Liviu Cadariu, Event Manager, TechHub Bucharest; Giorgiana Vlăsceanu, Program Manager, StepFWD;

17:30 – 17:45 – Closing remarks

17:45 – 19:00 – Networking

Celebration Day este un eveniment gratuit și deschis tuturor, numai că având locuri limitate, este necesar să te înscrii pe formular. Toate persoanele ce vor participa vor primi un mail de notificare pe 5 martie.

Conferința Codette Celebration Day este organizată de Asociația Codette cu ajutorul partenerilor Adobe, Accenture, Deloitte Digital și partener locație TechHub Bucharest, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.