Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele Mai Frumoase Cărți …. itinerante

0

În fiecare an încercăm să aducem selecții ale celor mai frumoase cărți cât mai aproape de iubitorii de design și arte vizuale, de publicul pasionat de carte în general și să facem totodată cunoscute realizările de succes din România. Astfel, după târgurile de carte de la Leipzig, Londra, Bologna și Budapesta, ne pregătim pentru Târgul Internațional de Carte „Lumea Cărții” de la Praga (11 – 14 mai) și Salonul Internațional de Carte de la Torino (18 – 20 mai).

unnamed
Reîncepem și seria expozițiilor și evenimentelor din țară, urmând ca luna aceasta să prezentăm selecții de cărți frumoase în trei orașe:

  • la Cluj, în perioada 11 – 25 mai, în parteneriat cu Universitatea de Artă și Design din Cluj – Napoca;
  • la București, în perioada 20 – 28 mai, în cadrul Romanian Design Week;
  •  la Iași, în perioada 24 mai – 9 iunie, în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”.
Vom reveni cu detalii despre evenimentele pe care le organizăm împreună cu partenerii noștri, așă că vă invităm să fiți alături de noi şi pe site http://celemaifrumoasecarti.ro/pe  și pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/CeleMaiFrumoaseCartiDinRomania/

Mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri şi tuturor celor care ne susțin!

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.