Cel mai mare Festival de Benzi Desenate din Romania se pregateste la Sibiu !

0

In zilele de 15, 16 si 17 Aprilie 2016 la Complexul National Muzeal ASTRA – Casa “Franz Binder” din Sibiu vor fi prezenti cei mai buni autori de benzi desenate din tara si din Europa pentru a vorbi, a desena, a gândi si a râde cu banda desenata!

festival de benzi desenate sibiu 2016

De la prima sa editie din 2013, Festivalul atrage în fiecare an mai mult de 1000 de participanti. In cei patru ani, Festivalul de Benzi Desenate de la Sibiu s-a impus ca unul dintre evenimentele de marca a artelor grafice din România.

1
Festivalul International de Benzi Desenate de la Sibiu este un eveniment organizat de Asociatia de prietenie “Ille et Vilaine – Sibiu” si Asociatia “Solidarité 35 Roumanie” în colaborare cu Forumul Cultural Austriac Bucuresti, sustinut de Institutul Francez din România si Lectoratul francez de la Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Delegatia Wallonie-Bruxelles Bucuresti, Revista “Comics”, SR2C, Wacom, HAC!BD, Lex Comics si lexshop.ro, EAT Comics si Revista “Abatia”.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.