Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai îndrăgit mogul din lume a sărbătorit împlinirea celor 80 de ani și în România

0

 Mister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly și unul dintre cei mai simpatici moguli din toate timpurile, a împlinit 80 de ani! Cu această ocazie, Hasbro România a organizat o petrecere elegantă și extrem de haioasă, la care au participat reprezentanți mass media și vedete precum Mihai Găinușă și colegii săi de la matinal, Ellie White și Doru Tinca, băieții de la Deep Central, Iulia Verdeș sau George Piștereanu.

Monopoly 80 de ani (10)

Petrecerea aniversară a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondială Monopoly. Invitații s-au bucurat de un concept inedit, care le-a pus la încercare dibăcia și norocul. Ei au fost îndemnați să răspundă provocărilor creative și haioase aduse de Mr. Monopoly, pentru a putea câștiga premii și pentru a se distra alături de mereu tânărul mogul. De asemenea, darnicul domn Monopoly a oferit de ziua lui o bicicletă Pegas, câștigată de un oaspete norocos în cadrul unei tombole.

„Hasbro se mândrește cu faptul că, deși are înaintata vârstă de 80 de ani, jocul Monopoly continuă să fie la fel de popular și de îndrăgit de oamenii din întreaga lume. Acesta este, cu siguranță, un motiv de sărbătoare, așa că am organizat o petrecere jucăușă pentru prietenii noștri, în stilul caracteristic domnului Monopoly. Le mulțumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig și Editura Litera pentru contribuția adusă și îi invităm pe români să îl sărbătorească și ei pe domnul Monopoly, jucându-se Monopoly alături de familie sau prieteni,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de bună dispoziție cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul până la lacrimi… de râs. Mai multe informații despre jocul Monopoly și fotografii de la petrecerea simpaticului mogul vor fi disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/MonopolyRO.

Mr. Monopoly sărbătorește cei 80 de ani și alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicației „Provocarea Monopoly 80”. Până pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot câștiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, dacă răspund unui set de întrebări în urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicația este disponibilă la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucătorii pot citi și regulamentul concursului.

Despre Monopoly

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită. În 2015, compania a lansat și ediția aniversară Monopoly 80, care amintește de jocul lansat în 1935 și reunește 8 dintre pionii reprezentativi fiecărei decade.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.