Cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Stockholm!

0

Probabil ca este util sa facem pe blogul RomaniaPozitiva o sectiune speciala pentru filmul romanesc. In ultima perioada de timp -avem extrem de multe vesti bune din acest domeniu!

Recent George Piştereanu, interpretul rolului principal din lungmetrajul „Eu când vreau să fluier, fluier”, a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Stockholm (17 – 28 noiembrie 2010).

Sursa: Mediafax.ro via bucharestherald.ro (foto bucharestherald.ro)

PS: Multumim Oana pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează