Cei mai buni angajatori

0

În vremuri „crizate” iată că există organizaţii în România care câştigă titluri pentru cei mai buni angajatori din această parte a Europei! Bravo lor! Poate că reţeta lor de succes merită împărtăşită şi altor companii de renume din ţară. Interesante sunt şi domeniile de activitate ale celor 4 companii câştigătoare: software, agricultură, alimentaţie şi …servicii de avocatură! Oare metodele de motivare a angajaţilor sunt adaptate domeniilor de activitate al fiecărei firme în parte?:)
Articolul complet este pe site-ul 9am , iar mai jos este un fragment din acest articol.
„Patru companii din Romania au obtinut titlul de Best Employer in Europa Centrala si de Est – Adobe Systems, Syngenta Agro, Tuca Zbarcea & Asociatii si McDonald’s Romania. Aceste companii au demonstrat ca reusesc sa-si implice si sa-si motiveze angajatii chiar si in perioade economice dificile, indiferent de tara si de concurenta pe piata fortei de munca, prin atentia constanta acordata angajatilor.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează