Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ceas NOAH aniversar: „Astăzi vom lăsa o ediție limitată la 80 bucăți ZAMFIR 80 cu ocazia împlinirii vârstei de 80 ani a Maestrului Zamfir”

0

Ceas NOAH aniversar: „Astăzi vom lăsa o ediție limitată la 80 bucăți ZAMFIR 80 cu ocazia împlinirii vârstei de 80 ani a Maestrului Zamfir”.

Lemnul de măslin are o vechime de peste 500 ani. Baza cadranului din abanos conține în secțiunea ei o plăcuță din aur cu forma naiului, iar acest ansamblu a fost texturat cu o freză specială ca să scoatem în evidență geometria naiului. Pe spatele ceasului am inserat un medalion din aur 14 K care conține semnătura Maestrului.

Ținând cont că Maestrul Zamfir este o personalitate recunoscută la nivel internațional, lansarea acestei ediții limitate sperăm că va stârni un val de simpatie și interes atât pentru români, cât și pentru cei din afara României. Fiecare ceas va purta semnătura Maestrului atât pe carcasă, cât și pe certificatul de autenticitate, spune Ruben Perju, fondator NOAH.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.