Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai spectaculoasă ploaie de meteoriți din istorie în noaptea de 12 august 2017! THE BRIGHTEST METEOR SHOWER IN THE RECORDED HUMAN HISTORY IS HAPPENING

0

GET READY! THE BRIGHTEST METEOR SHOWER IN THE RECORDED HUMAN HISTORY IS HAPPENING

There is going to be a meteor shower on 12th of August, 2017. According to astronomers this will be the brightest shower in the recorded human history. It will light up the night sky and some of these might even be visible during the day. This meteor shower is being considered as once in a lifetime opportunity as the next meteor shower of such kind will be after 96 years.

Sursa: www.physics-astronomy.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.