Cea mai bună idee de afaceri dintr-un concurs european aparține unui român! VEZI IDEE!

0

Un român a câştigat trofeul pentru cel mai bun concept de afacere la concursul Erasmus Entrepreneurship Awards 2012, anunță MEDIAFAX 

Idee de afacere presupune eficientizarea procesului de recrutare a angajatorilor.

Marius Dan Croitoru, primul antreprenor trimis de Fundatia Danis intr-un schimb de experienta in Slovenia, in cadrul programului Erasmus for Young Entrepreneurs, a luat aseara premiul cel mare la categoria BEST BUSINESS CONCEPT, in cadrul competitiei amintite, potrivit paginii de Facebook Antreprenori pentru Europa.
 —

Concursul Erasmus de Antreprenoriat este parte a programului Erasmus pentru Tineri Antreprenori, care vizează schimburi de experienţă transnaţionale între antreprenori aflaţi la început de drum şi oameni de afaceri de succes şi cu experienţă din ţările Uniunii Europene. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează