Ce se intampla cu olimpicii romani?

0

Te intrebi ce se intampla cu olimpicii romani apreciati la nivel international? Unde sunt? Unde lucreaza? Cati din ei raman in tara? Se pare ca aceste intrebari i-au determinat pe jurnalistii de la Wall-Street.ro sa scrie un articol ancheta despre o parte din olimpicii romani.

O initiativa excelenta, marca Wall-Street.ro

Romania a avut mereu elevi si studenti foarte bine pregatiti la matematica, informatica, fizica ori chimie, iar o parte dintre acestia aduc anual medalii de la olimpiadele internationale. Wall-Street.ro a stat de vorba cu o parte dintre tinerii olimpici care in prezent sunt angajati ai marilor companii de IT.

Te invitam sa citesti articolul complet aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează