Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce se află în spatele întrebării „Vrei să ieșim la o cafea?”

0

Dragoste cu aromă de cafea Lavazza de Ziua Îndrăgostiților:

Ce se află în spatele întrebării „Vrei să ieșim la o cafea?”

Pe lângă doza zilnică de energie pe care o oferă, cafeaua s-a transformat într-unul dintre cele mai folosite pretexte pentru a obține o întâlnire romantică.

Ce poate spune cafeaua despre o persoană la prima întâlnire? Lavazza dezvăluie semnificațiile ascunse din spatele unei cești de cafea în toate formele sale!

Este bine cunoscut faptul că multe povești de dragoste din zilele noastre încep la o cafea. Aliatul perfect al romanticilor moderni, aflați în căutarea iubirii, cafeaua dă un nou sens ideii de a curta pe cineva. „Vrei să ieșim la o cafea?” a devenit sinonim pentru „Accepți să ieși la o întâlnire cu mine?”, întrucât cafeaua este mai mult decât o băutură: este frumusețe, emoție, prietenie.

Un întreg univers se află într-o ceașcă de cafea. Cu gustul și mirosul său specific, cafeaua creează amintiri puternice și momente unice. Cafeaua este o ceremonie, marcând întâlniri de neuitat. Este promisiunea unei întâlniri care va deschide noi posibilități. Cafeaua este pasiune și energie, dar are și puterea magică de a face oamenii să se simtă în largul lor.

Poate cafeaua să spună mai multe despre personalitatea cuiva și despre ce caută într-o relație? Cu angajamentul de a celebra adevărata experiență a cafelei italiene în toate formele sale, Lavazza dezvăluie indiciile ascunde din spatele alegerii unei cafele.

Espresso: experiența clasică a cafelei italiene. Prin armonia perfectă a gustului și a mirosului, espresso-ul transmite echilibru și rațiune: o abordare stabilă a vieții și a iubirii!

Espresso doppio: o experiență cu dublu de aromă și gust. Dovedește pasiune și intensitate, ca pentru o poveste de dragoste ieșită din comun.

Macchiato: așa cum laptele reduce din tăria cafelei proaspăt preparate, așa menținerea controlului limitează riscul de a fi rănit în dragoste. Este o abordare defensivă, dar care va păli odată ce încrederea va fi câștigată.

Cappuccino: un gust mai slab, dar fără a compromite aroma și tăria cafelei. Reprezintă pasiunea în forma sa pură, care împreună cu un strop de rațiune, poate deveni veșnică.

Espresso cu frișcă: cu o notă rafinată de dulceață pentru o experiență unică cu cafea, reprezintă căutarea unei povești de dragoste romantice ca în filme.

Americano: o experiență de lungă durată, precum îmbrățișarea celui drag în cele mai reci dimineți, reflectă întâlnirea sufletului pereche.

Decaf: preferința pentru o cafea care nu are cafeină exprimă un mesaj clar. Nu sunt necesare surse externe de energie: iubirea este atât de energică și pasională, încât se alimentează singură de la o zi la alta!

Espresso într-o ceașcă de sticlă: transparența și delicatețea sunt cheia acestei experiențe cu cafea, care face aluzie la o dragoste fragilă, ce trebuie protejată și păstrată exact ca un cristal frumos fațetat.

Verificați gama de produse Lavazza pe www.lavazza.ro și găsiți metoda de preparare și gustul perfect al cafelei care să se potrivească cu cea a persoanei iubite!

Despre Grupul Lavazza

Înfiinţată în 1895 la Torino, compania Lavazza este deţinută de familia Lavazza de patru generaţii. Considerat unul dintre cei mai importanți prăjitori de cafea din lume, Grupul operează în prezent în peste 90 de ţări printr-o reţea vastă de subsidiare proprii şi distribuitori, având 70% dintre venituri generate de către piețe externe Italiei. Lavazza are aproximativ 4.000 de angajaţi și o cifră de afaceri de 2,2 miliarde EUR înregistrată în 2019.

Companiile care fac parte din Grupul Lavazza includ Carte Noire Franța și ESP (achiziționată în 2016 și respectiv în 2017), Merrild Danemarca (2015), Kicking Horse Coffee din America de Nord (2017), Nims din Italia (2017) și Blue Pod Coffee Co din Australia (2018). La finalul lui 2018, ulterior unei achiziții, divizia Lavazza Professional a fost creată, incluzând Office Coffee Sector (OCS) și sistemele de vending Flavia și Klix.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.