Ce scrie presa britanica despre spectacolul regizorul Silviu Purcărete de la Festivalul Internaţional de la Edinburgh?

0

Spectacolul “Călătoriile lui Gulliver”, pus în scenă de regizorul român Silviu Purcărete, are reprezentaţii la Festivalul Internaţional de la Edinburgh.

Presa britanică descrie spectacolul ca fiind o operă viscerală şi curajoasă, ce nu va ieşi, pentru mult timp, din mintea spectatorilor.

Sursa: adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează