Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce schimbări au avut loc în spațiul de lucru odată cu pandemia? Ce subliniează rezultatele Sondajului Global Workplaces?

0

STIRIXIS Group publică mult așteptatul raport aprofundat cu privire la proiectul lor de (r)Evoluție a Spațiilor de Lucru, răspunzând la provocările vremurilor și stabilind prosperitatea ca obiectiv final pentru organizații și pentru angajați. Proiectul înregistrează o serie de modificări perturbatoare pe care pandemia le-a adus spațiilor și condițiilor de lucru, în timp ce evidențiează expertiza STIRIXIS în crearea birourilor la nivel global și analizează trendurile emergente și acțiunile imediate pe care orice companie trebuie să le abordeze, incluzând mai multe trimiteri către sondaje și date.

Pe parcursul cercetărilor extinse asupra antreprenorilor și a executivilor, STIRIXIS Group a recunoscut trei piloni care stau la baza tranziției către o eră post – Covid 19: Sănătatea, Siguranța și Starea de Bine a Angajaților, Remodelarea Birourilor și Strategia Spațiilor de Lucru.

Atât sănătatea fizică cât și cea mentală, precum și siguranța angajaților, vin în prim-plan ca penultimul ghid pentru securitatea psihologică, reputația și performanța necesare în toate tipurile de business, și vor rămâne epicentru pentru schimbările din spațiile de lucru. Remodelarea locului de muncă este realizată în mod imperiativ de noul model de lucru și asigură sporirea performanței asociată cu o reducere a costurilor atât de necesară. Strategia de lucru și a birourilor, elementul esențial din noua eră, se referă la aliniamentul viziunii strategice a unei afaceri cu noile date, adaptarea la cultura corporate, gestionarea consistentă a resurselor umane și a locului de muncă, tranziția către un viitor mai bun și mai eficient.

Pentru mai multe informații, vizitați: 

https://stirixis.com/workplaces-survey

Despre STIRIXIS Group: 

STIRIXIS Group studiază, amenajează, optimizează și crează spații de lucru, așa cum a procedat în ultimii 25 de ani, și susține în mod proactiv companiile care sunt dispuse să se adreseze noului normal și să evolueze mai departe. Oferă soluții integrate la nivel internațional care răspund necesităților specifice fiecărei companii. Știind că pentru a avea succes, soluțiile trebuie personalizate, STIRIXIS Group studiează cultura și strategia și creează cel mai potrivit serviciu de soluții la fiecare nivel, pentru a optimiza fiecare afacere, conducând-o în siguranță către prosperitate. For more info visit www.romania.stirixis.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.