Ce castel din Romania e pe locul 6 in topul celor mai bine conservate castele europene?

0

Site-ul spaniol Eco Diario a realizat un top 10 al celor mai bine conservate castele europene. Între cele 10 castele este şi Castelul Peleş, din România, pe locul 6.

EcoDiario oferă o selecţie a celor mai frumoase zece astfel de castele din Europa, din care nu lipsesc exemplare din România şi Spania. Lista va face deliciul tuturor acelora care doresc o escapadă în lumea poveştilor de capă şi spadă şi vor dori să le viziteze”, scrie site-ul spaniol, citat de ziarero

via adevarul.ro

„Considerat de mulţi drept unul din cele mai frumoase castele din Europa, a devenit mândria României. Diverse stiluri arhitectonice se îmbină pentru a crea acest incredibil castel, compus din mai multe edificii în care se pot descoperi mai multe muzee cu tematică diverseă. În interior, vizitatorii pot găsi, totodată, 160 de încăperi disponibile pentru ca turiştii să le poată descoperi”.

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează