Castigatorii FAIR PLAY – Anti Corruption Youth Voices 2011

0

113 artisti din mai mult de 30 de tari si-au inscris videoclipurile anul acesta in competitie.

Printre acestea au fost si 2 videoclipuri romanesti: OCB cu Nicolas7 „Informatia Necesara” si Hazee & MC Possett „Let me Tell Ya”

Peste 25,000 de oameni din lumea intreaga au vizitat website-ul si au votat pentru ei. Cei trei castigatori (vezi mai jos) se pregatesc sa plece in Nairobi (Kenya) unde vor concerta pe 29 Aprilie la Sarakasi Dome in cadrul Global Youth Anti Corruption Forum.

Vezi pe site informatii despre castigatori.

Fair Play Anti-Corruption Youth Voices este o competitie globala pentru videoclipuri cu tema anti-coruptie destinata grupurilor/artistilor tineri (18-35 ani) sprijinita de Global Anti-Corruption Youth Network, JMI Foundation si World Bank Institute. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează