Castigatorii concursului din cadrul revistei „Migrant in Romania”

0

În urmă cu câteva săptămâni am publicat un articol despre concursul Migrant în România! Acum revenim cu acest articol pentru a anunţa câştigătorii concursului conform mesajului comunicat de organizatori.

„Avem placerea sa anuntam castigatorii concursului din cadrul revistei „Migrant in Romania”: Luciana Grosu şi Senta Paler. Locul al treilea este ocupat de Viorela-Mihaela Gherasim, care va ramane pe o lista de asteptare, pentru cazul in care va fi disponibil un loc suplimentar. Felicitari!

Castigatorii vor intra in legatura cu organizatorii pentru a stabili detaliile privind vizita de studii la Marsilia in 15-21 februarie 2010. Va invitam sa vizitati site-ul www.migrant. ro si sa participati in cadrul discutiilor de pe forum http://www.migrant. ro/forum/ index.php

Toate cele bune,
Romina Matei
www.migrant.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează