Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge!

0

Mirunette International Education da startul unui nou concurs de burse in Anglia! Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si vrei sa iti valorifici potentialul academic, intra in competitia pentru o BURSA de studiu in Anglia! Bursa acopera 100% din taxele de scolarizare! Vestile bune nu se opresc aici! Numarul burselor de studiu poate fi suplimentat daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite!

Concurs Burse UK 2016
De ce sa aplici la Abbey College Cambridge?

Fondat in anul 1994 si localizat in orasul studentesc Cambridge, Abbey College Cambridge este un colegiu independent de tip 6thForm si se se afla in topul celor mai bune destinatii de studiu pentru elevii internationali. Peste 300 de elevi din 30 de tari din toata lumea studiaza la Abbey College Cambridge. Sub atenta indrumare a profesorilor si a personalului calificat, studentii formeaza o comunitate dedicata obtinerii unor rezultate exceptionale la invatatura.

Abbey College Cambridge urmeaza programa de tip A-level, ce se concentreaza pe analiza si pe dezvoltarea gandirii critice a elevului. Vei studia doar la 3 sau 4 materii care te intereseaza si pe care le vei aprofunda, renuntand la cele care nu iti plac.

In Septembrie, 2016, noul an scolar va debuta cu deschiderea noilor cladiri modernizate ce vor include sali de sport si de gimnastica, studiouri de muzica, sali dedicate artelor si o cafenea Starbucks. Nu rata ocazia de a incepe anul scoalr 2016 intr-un centru modernizat la cele mai incalte standarde!

Concursul va cuprinde 2 etape:

Proba Scrisa (Sambata, 7 Mai 2016) Examenul de limba Engleza
Proba Orala (Sambata, 14 Mai 2016) Interviul cu Comisia de Evaluare Abbey College Cambridge
Completeaza formularul de inscriere si intra in competitie! Poti castiga o bursa ce acopera 100% din taxele de scolarizare sau unul din premiile suplimentare.
Deadline inscriere: Duminica, 1 Mai 2016

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.