Castiga o bursa academica la un colegiu din Marea Britanie!

0

Mirunette International Education a dat startul unui nou concurs de burse! Castiga una din cele 3 burse academice la colegiul de stat John Leggott College din UK!

Esti in clasa a X-a si iti doresti sa studiezi ultimii 2 ani de liceu la o scoala prestigioasa din Anglia? Profita de ocazia oferita de John Leggott College in parteneriat cu Mirunette International Education si intra in concursul pentru obtinerea unei burse de studiu pentru 2 ani!

Vor fi oferite 3 burse de studiu partiale, in valoare de 50% fiecare!

unnamed

Interesant de stiut:

  1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii care sunt acum in clasa a X-a, care au implinit 16 ani si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!
  2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleza (6 Mai 2017) si interviul Skype cu comisia de evaluare a Colegiului John Leggott (11-12 Mai 2017). Ambele etape se vor desfasura la sediul nostru din Bucuresti.
  3. Premiile? 3 burse academice partiale la John Leggott College!
  4. Cand incep studiul in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori si accepti bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiul in Septembrie 2017!
  5. Cum ma inscriu la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere!

Termen-limita pentru inscrieri: 3 Mai 2017!

Colegiul John Leggott este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu peste 50 de ani de experienta in predarea programei de tip A-Level. Colegiul se afla in top 25% din scolile din Marea Britanie ce ofera acest curriculum. Absolventii colegiului John Leggott sunt admisi cu succes la universitati de top din UK, USA, Elvetia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Taxa de studiu la John Leggott College este in valoare de 3000 GBP/an. Fiind un colegiu de stat, taxa este deja subventionata de Guvernul Marii Britanii. Bursa oferita in cadrul acestui concurs acopera 50% din aceasta taxa (adica 1500 GBP/an).

Cazarea elevilor internationali se face la Host Families (familii-gazda atent selectionate de scoala) si costa 115 GBP/saptamana. Durata unui an scolar este de 36 de saptamani, asadar costul total al cazarii se ridica la 4140 GBP/ an. Pentru elevii care doresc sa experimenteze cultura britanica „chiar la ea acasa” si sa simta atmosfera de familie, atunci optiunea de a locui la familii-gazda este varianta potrivita!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.